Självförtroende på topp, eller?

Igår var några vänner här och fotade lite. De har ett smyckesföretag och ville testa att ta några bilder på mig. Fan, man är ju snygg ju! Hahahaha Eller nåt..... Kan väl inte påstå att bilderna blev jätte bra...men några kan de nog ändå använda.
Jag tycker egentligen inte om att erkänna det, men jag gillar faktiskt att bli fotad. Är lite av en ego boost. När de var nöjda och tagit färdigt bilderna så fick jag ett par av de örhängena som jag tidigare modellat. Väldigt fina guldiga historier.

Idag har glam nivån varit nere på normalnivå igen, botten mao. Diska, städa, tvätta, torka smör från soffan och bajs från barnets ansikte. Myyyyys!! Jag undrar fortfarande varför folk skaffar barn......... (speciellt varför folk skaffar ett andra barn när de redan har ett...knäppt!)

Nu kom precis AC reparatören. AC'n pajade igår och natten var vaaaaarm!
Men nu kommer Fisen att vakna, aldrig får hon sova ifred....

Frisk igen!

Det var dengue. Det var skitjobbigt. Får jag det igen vill jag bara dö på störten! Få aldrig dengue!

Jag sov och jag sov och så sov jag lite till.....ni kan ju gissa hur kul Fisen tyckte jag var... Hon straffar mig fortfarande för mitt 'dåliga' föräldraskap förra veckan. Men det står jag ut med för jag ska till Sverige på SEMESTER snart!! :)
Mormor här är ungen, ha't så kul! Sen går jag och lägger mig. Det funkar va?

Skulle vilja skriva mer,men jag orkar inte! Måste soooooova!!!

Kanske skulle tillägga att Boy städade hela huset idag. Han började med att moppa (?) för att sedan sopa golven (??) och sen dammsög han upp det han sopat ihop (???) Så imorn måste jag tömma dammsugaren... Jag förstår mig inte på karlar.....

RSS 2.0